Albert Moorlag

"In Groningen zijn ze
over het algemeen niet zo van het hele culinaire"

Diensten

Free-Lance Chef-kok / Horeca Manager

Product

Crisp-Box™

Uitgave

AMICI Koken voor vrienden

Free-Lance Chef-Kok / Horeca Manager.

Als je een passie hebt die je voor de volle 100% wilt uitnutten en je hebt het gevoel dat zoiets niet gaat lukken in de regio waar je woont, dan zoek je je heil elders. De in Groningen geboren en getogen Albert Moorlag pakte 25 jaar geleden zijn koffers en streek neer in het Noord-Hollandse omdat hij daar de kok kon worden die hij graag wilde zijn.
In 1992 behaalde ik bij de Havezathe Havixhorst in de Wijk mijn koksdiploma en besloot daarna aan de slag te gaan bij Klein Paardenburg in Ouderkerk aan de Amstel* In dit restaurant van Ton Fagel leerde ik de kneepjes van het vak en besloot dat ik niets meer anders wilde dan de horeca. Ik heb daarna in vele restaurants op niveau mogen werken.

Om maar even wat te noemen; Herberg onder de Linden* in Aduard, Imkos in IJmuiden*, Restaurant Schwanen in Haigerloch **(D). En daarna natuurlijk ook in mijn eigen restaurants; Restaurant Promers in Naarden-Vesting en Restaurant Beeckestijn in Velsen-Zuid (in 2015 bekroond met BIB-Gourmant). Ik heb 28 jaar achter fornuis gestaan en veel ervaring opgedaan met keuken, bediening en management.

Ook heb ik een eigen kookboek gemaakt en de Crisp-Box ™ ontwikkeld. Deze zijn overigens alle twee in de webshop te bestellen. In oktober 2016 heb ik restaurant Beeckestijn verkocht en ben me gaan richten op Horeca management en Freelance koken.

Ik ben in te huren voor meerdere doeleinden. Het kan zijn dat u iemand zoekt voor calculatie van menukaart, herinrichting van uw restaurant/keuken, personeelsbeleid, catering. Een tijdelijke manager. Of misschien heeft u hulp nodig in uw bedieningsbrigade of keuken, een Chef-kok thuis. Het kan allemaal……Ik ben dus inzetbaar op vele gebieden, sta voor een persoonlijke benadering en denk graag met u mee.

Dit kan ik voor u betekenen

  • Freelance Chef-Kok
  • Restaurant Manager
  • Horeca manager
  • Consultancy
  • Calculatie van menukaart
  • Horecamakelaardij
  • Personeelsbeleid
  • Inrichting keuken en restaurant
  • Thuis kok
  • Catering
  • Privé Diner
  • Crisp-Box™ / Kookboek Amici

M.A.F (Moorlag And Food)

  • T:
    +31 611006332
  • E:
    This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • KvK:
    67808743
  • BTW:
    NL108512903B02