Crisp-Box™

Weggooien hoeft niet meer.

VOOR KROKANTE KOEKJES, CRACKERS, CHIPS, CORNFLAKES, KOFFIEBONEN, ETC.

Crisp-Box™

De ergernis van menig chef-kok de koekjes zijn snel zacht of de koffiebonen verliezen hun kracht. Om deze producten en ook specerijen langer knapperig en vers te houden, heeft de firma M.A.F. de crisp-box™ op de markt gebracht.

Werkt vochtabsorberend, voorkomt voedselbederf Onder de slogan ‘Behoud van kraak & smaak’ lanceren zij het doosje van 10 bij 15 centimeter waarin 40 gram silicagel kristallen zitten. De gebruiker legt de crisp-box tussen bijvoorbeeld amandelkrullen, specerijen, suikerwerk of kletskoppen. De kristallen onttrekken het vocht aan de lucht en zorgen zo dat de producten knapperig en vers blijven. Het is daarbij wel van belang dat de box zich in een afgesloten ruimte bevindt anders is de werking minder.

Bijkomend voordeel is dat de crisp-box™ oneindig te gebruiken is. De box is eenvoudig te reactiveren door hem drie uur in de oven te leggen op maximaal 150 graden Celsius of te bewaren in een warmtekast. Zodra het ronde vlakje midden op de box roze kleurt, is reactiveren nodig. de crisp-box™ is in combinatie met eten volstrekt ongevaarlijk en silica-gel word wereldwijd beschreven als niet giftig en het best absorberende product wat er bestaat.

AMICI Koken voor vrienden met Albert Moorlag

Wilt u iemand verassen met een mooi cadeau? Dan is dit zelfgeschreven kookboek met unieke knoflookroller iets voor u. Met prachtige foto’s, mooie gerechten en uitgebalanceerde (ook een aantal vegetarische) recepten.

Het kookboek in cadeauverpakking is te bestellen in de webshop voor € 49.50 ex BTW. Het kookboek is ook los te bestellen voor € 27.50 ex BTW.

Bestelt u drie kookboeken in cadeauverpakking dan krijgt u 3 Crisp-Box™ gratis

M.A.F (Moorlag And Food)

 • T:
  +31 611006332
 • E:
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 • KvK:
  67808743
 • BTW:
  NL108512903B02